Ho, ho, ho... Ontdek het kersthuis van bol.com!

Door: Ron

Kookboekschrijfsters Véronique Leysen en Vivian Reijs, internetsterren Blonde Tigers en Joardy Film, tv-kok Wim Ballieu… In het kersthuis van bol.com is het supergezellig. Bijzondere gasten, video’s en blogs vol handige kerstinspiratie, een fantastische winactie en nog véél meer. Hieronder vind je alvast wat mooie highlights. 

Onze leukste momenten op een rij

De uitdaging

De Keukenmachine Challenge, met Wim Ballieu

Streep door wat niet juist is: een culinair hoogstaand kerstdiner koken is wel/niet rocket science. Strikvraag. Ja, het is complex omdat je precies moet weten wat je doet. En nee, met de juiste apparaten en skills hoeft het geen uren tijd te kosten, zoals Wim Ballieu ons laat zien in de video. Met deze 6 verdraaid handige keukenapparaten wordt een sterrendiner koken een eitje. Plus: maak er 's wat anders mee deze Kerstmis!

Expert op bezoek

Smart Christmas! TechNick komt toveren in het kersthuis

Gedeelde smart is halve smart. Tenzij het gaat om een smart home, want daarmee wordt je leven een stuk eenvoudiger. Met een slim huis lijkt het er soms zelfs op alsof je kunt toveren, zoals TechNick laat zien in het filmpje. Dreaming of a smart Christmas? Dan wordt kerst in ieder geval makkelijker en aangenamer!

De uitdaging

Maak de mooiste foto's van je eten met blogster Rebecca Boektje

Wat voor type ben jij? Maak jij eerst een foto van het prachtige gerecht voor je neus of begin je meteen te eten? Blogger en influencer Rebecca Boektje van mytravelboektje.com behoort overduidelijk tot het eerste type. Tijdens haar reizen en restaurantbezoeken laat ze talloze gerechten koud worden voor dat ene perfecte plaatje. In het kersthuis geeft ze les in foodtography.

Inpakparty

De feestelijkste cadeaus voor je interieur!

Het kersthuis van bol.com pakt uit. Of beter gezegd, ‘pakt in’. In veel van de video’s op het blog leggen we namelijk waanzinnige cadeaus voor jou onder de boom. Zo ook in deze Inpakparty. Met dit keer: vijf geweldige decorstukken voor je interieur. Check de video om te zien welke items je kunt winnen. Succes!

Ron2 Ron
Praat mee

Wat vind jij het leukst aan Kerstmis?

Meer kerst inspiratie nodig? Ontdek het bol.com kersthuis