Cadeau-inspiratie

De beste albums van dit najaar volgens de drie Glazen Huis-dj’s!

Door: Emiel
Header Muziek Cadeau 02

Op maandag 18 december trekken Angelique Houtveen, Domien Verschuuren en Sander Hoogendoorn het Glazen Huis in om geld in te zamelen voor het goede doel. Zes dagen lang gaan deze Nederlandse 3FM-dj'sveel radio maken, niks eten en bergen geld ophalen voor het goede doel. Wij vroegen aan deze dj’s wat ze de 3 allerbeste albums van dit najaar vinden.

Dj Angelique

De top 3 van Angelique

Angelique is de zwoele stem voor het laatste deel van jouw werkdag. Als je haar hoort, is je werkdag bijna weer voorbij, ze is namelijk iedere dag te horen tussen 14:00 en 16:00 uur met muziek die je net dat beetje energie geven die je nodig hebt om de finish te halen.

1.

Funk Wav Bounces Vol.1

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol.1

“Calvin Harris laat hier de harde EDM-beats even achter zich en maakte samen met al zijn muziekvrienden het meest zwoele disco/funk/pop album van dit najaar!”

Bekijk op bol.com

2.

4:44

Jay-Z - 4:44

“Een openhartig kijkje in het privéleven van hiphoplegende Jay-Z, die niet bang is om zijn fouten toe te geven terwijl hij over soulvolle beats heen rapt.”

Bekijk op bol.com

3.

Villains

Queens of the Stone Age - Villains

“Zet de producer van onder anderen Amy Winehouse in een ruimte met de rocksterren van Queens of the Stone Age en je krijgt een strakke vernieuwende sound terug!"

Bekijk op bol.com
Dj Domien

De top 3 van Domien

Vanaf zijn zevende is Domien Verschuuren al bezig met radio maken, die ervaring hoor je zeker terug tijdens zijn ochtendshow! Zet je wekker op tijd, want Domien is er elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur met de vrolijkste deuntjes om bij wakker te worden.

1.

The Search For Everything

John Mayer - The Search for Everything

“Dit jaar was er weer een nieuw album van mijn lievelingsartiest: John Mayer. Een beetje pop, een beetje blues, een beetje country: voor ieder moment een liedje.”

Bekijk op bol.com

2.

More Life

Drake – More Life

“Wat knap om nog geen jaar na ‘Views’ zo'n rammer van een album uit te brengen. Alleen al vanwege ‘Passionfruit’ moet je deze cd dit jaar hebben gehoord.”

Bekijk op bol.com

3.

As You Were (Deluxe)

Liam Gallagher – As You Were

“Nog steeds jammer dat Oasis er niet meer is. Maar het zorgt wel voor dubbel zoveel muziek, namelijk van beide broertjes. Dit is weer een bewijs dat rock-'n-roll niet dood is!”

Bekijk op bol.com
Dj Sander

De top 3 van Sander

Aan het overwerken of druk bezig met je huiswerk? Sander Hoogendoorn geeft je een zetje in de goede richting. Luister (metalen!) maandag tot en met donderdag tussen 18:00 en 21:00 uur naar 3FM!

1.

Broken Machine (Deluxe Edition)

Nothing But Thieves - Broken Machine

“Vanaf het eerste nummer raak! Rock-'n-roll in de stijl van Muse en Royal Blood: dit is rammen!”

Bekijk op bol.com

2.

Visions of a Life

Wolf Alice - Visions of a Life

“Wild ongecontroleerd, dan weer rustig en ultiem duister en mysterieus: Wolf Alice is een onvoorspelbaar beest wat niet te temmen is. RARR!”

Bekijk op bol.com

3.

Peace And The Panic-Digi-

Neck Deep - The Peace and the Panic

“Ik ben dol op goede refreintjes! Ieder refrein op deze plaat zing je na één keer uit volle borst mee.”

Bekijk op bol.com

De muziektoppers van 2017

Gifje 1 Emiel
Praat mee

Meer kerst inspiratie nodig? Ontdek het bol.com kersthuis